O autoru i blogu

 Isidora Đolović

Petar Pan sa olovkom. Rocka rolla woman. Slobodni strelac po opredeljenju, komparatista/istoričar književnosti (XIX veka) po obrazovanju, rock/metal novinar u pokušaju. Vremeplovac, kosmopolita, frankofil i feministkinja. Buntovnik s argumentima i večiti borac sa vetrenjačama. Retrospektiva je moja svakidašnja perspektiva. Duboko verujem da smo ono što slušamo (čitamo, gledamo). Sanjam o Parizu. Još uvek pokušavam da otkrijem Kako biti heroj u ova šugava vremena.  

Moje ostale članke možete pronaći na portalima KULT, Balkanrock, Sinhro i na stranici izdavačke kuće Laguna. Stručni/naučni radovi: OVDE i OVDE (COBISS).

Objedinjeni link ka svemu što piskaram: OVDE.

Dobar deo mog dosadašnjeg života bio je posvećen upoznavanju, proučavanju i pisanju o književnosti (diplomirala sam, završila master i doktorirala na Filološkom fakultetu u Beogradu). To, ipak, nije moja jedina velika ljubav. Želela bih da ovu stranicu posvetim ostalim temama koje me zanimaju (a koje me, za promenu, nisu razočarale), u nadi da će skromna podsećanja možda pronaći svoj put do još ponekog iskrenog nostalgičara. Kao što su čitaoci mog prethodnog bloga možda mogli da primete:

Ukoliko i vi negujete staromodne hobije

 ...sanjate neonske snove

...nemate ništa protiv

  
...i slažete se da

...dobrodošli ste!